Matsedel

Vi har en egen kock som tillagar all mat, från riktiga råvaror, direkt på förskolan/skolan.

Vi vill servera fräsch, nylagad mat med genuina smaker.

Eftersom att vi vill att alla ska må bra serverar vi mat utan kända allergener och med så lite socker och tillsatser som möjligt. Till exempel köper vi naturell yoghurt som vi smaksätter med färska frukter och bär.

Specialkost

Olika födoämnesallergier kräver sin kost och det har vi mångårig vana av.

Vi erbjuder, utöver dagens lunch:

  • Vegetarisk kost
  • Halal-kost
  • Laktosfri, mjölkfri och/eller glutenfri kost

Vi utarbetar gärna en matsedel om era barn har andra allergier.

Recent Posts

Grundskolan stänger , förskolan lever vidare

Det är med sorg i hjärtat jag meddelar att grundskoledelen av Filosofen stängs vid årsskiftet. De senaste åren har elevantalet varierat kraftigt. Litenheten är också en sårbarhet och detta tillsammans med den allt svårare uppgiften att hitta personal som är både behörig och kompetent att utveckla grundskoledelen ligger bakom beslutet. Vi samarbetar med kommunens skolor för att hitta den bästa lösningen för varje barn.

Tack alla ni barn, föräldrar och personal som varit en del av ett två decennier långt lärande! Det har varit fantastiskt roligt att arbeta med er!

Gunilla Weiler Pihlqvist, rektor

PS Förskoledelen av Filosofen påverkas inte av skolans nedläggning utan fungerar som vanligt. Vi väntar på miljögodkännande av skollokalerna för förskolebarn och kommer under nästa termin att erbjuda ytterligare 20-25 förskoleplatser. DS